İş dünyasının gözde ismi gene Doubletree By Hilton oldu

Tatil severler tarafından sık gidilen bir yerleşim olan Antalya'nın gözde mekanlarından olan Double Tree By Hilton, iş dünyasından yoğun ilgi gördü.

YAŞAM 08.09.2019, 14:05 08.09.2019, 15:30
İş dünyasının gözde ismi gene Doubletree By Hilton oldu

Geçtiğimiz günlerde Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde açılışı yapılan DoubleTree By Hilton iş dünyası tarafından büyük ilgi gördü. Otel konumu bakından oldukça iyi bir yerde, Antalya Havalimanına yalnızca 15 km uzaklıkta olması ilgi görmesinde önemli rol oynadı.

Konumu Tercih Sebebi Oldu

Otel Genel Müdür'ü olan Bülent Şenyurt, tarafından yapılan açıklamada konumu tarafından otelin büyük ilgi gördüğünü açıkladı. Aynı zamanda kompleks içinde bulunan imkanlar ve hizmet kalitesi de misafirlerinden tam puan aldı. Antalya içerisinde bulunan marinaya 15 dakika , AVM'ye ise yalnızca 5 dakikalık mesafade bulunmaktadır.

İş adamları tarafından yoğun Safirbet ilgi gören otel, yakın zamanda toplantı ve konerans salonlarının geliştirilmesinde önemli adımlar atacağını belirtti. Aynı zamanda toplantı ve gezi gruplarının ihtiyaçlarını ön plana alan ve kendilerini bu ihtiyaçlar doğrultusunda geliştiren otel yönetimi her kitleye hitap etmeyi hedefliyor. Teknolojiyi yakından takip eden ve sorunlara karşı teknolojik çözümler ile yaklaşan bir yönetim anlayışı söz konusu. İçerisinde spor salonu, spa, restaurant ve barlar gibi bir çok aktivite alanı bulunmaktadır.Bülent Şenyurt tarafından yapılan bir açıklamada  "Engelli misafirler için özel odalar ve prosedürler ile engelsiz bir otel haline geldik" diye söylemiştir.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202