Başkan Koştu; “Hep birlikte dikkat ederek mücadelemizi sürdürmemiz çok önemli”

Bergama’da Koronavirüs denetimleri aralıksız devam ediyor.

BELEDİYE 04.12.2020, 16:48 ecem ata
Başkan Koştu; “Hep birlikte dikkat ederek mücadelemizi sürdürmemiz çok önemli”

Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemiz genelinde de Koronavirüs salgınının tırmanış gösterdiği bu günlerde Bergama’da denetimler daha da sıklaştırıldı. Pazaryerleri ve alışveriş merkezlerinde HES kodu kontrolleri titizlikle uygulanırken, Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Sağlık, İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ve güvenlik güçleri işbirliği içerisinde maske, mesafe ve hijyen uyarılarını hassasiyetle devam ettiriyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Hep birlikte dikkat ederek mücadelemizi sürdürmemiz çok önemli” dedi.

Bergama genelinde toplu taşıma araçları, kamu kurum ve kuruluşlarına ait araçlar, ticari taksiler başta olmak üzere bütün esnaf ve vatandaşlar günlük olarak denetime tabi tutulup, uyarılar sıklıkla yapılıyor. Denetimlerde görevli ekipler Koronavirüs tedbirleri kapsamında uyulması gereken sosyal mesafe, maske, dezenfektan ve temizlik kurallarını sürekli inceliyor.

Belediyenin İçişleri Bakanlığı genelgeleri doğrultusunda uyulması gereken kural ve tedbirler için günlük olarak bilgilendirme faaliyetine devam ettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Tüm Dünya’yı saran bu illet ile mücadelemizin başarıya ulaşması için 7’den 70’e hepimizin birlikte aynı kararlılıkla mücadele etmesi çok önemli. Tedbiri elden bırakmadan günlük yaşamımıza devam etmemiz şart. Hem kendi sağlığımız, hem de sevdiklerimizin sağlığı için maske, mesafe ve temizlik kurallarına lütfen uyalım” dedi.

Yorumlar (0)
18°
az bulutlu
banner202