Sevinç’ten Kaymakam Tunçer’e ziyaret

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta zirve mücadelesi veren Bucaspor 1928’de yönetim kurulunda yer alan ve Bucaspor’da asbaşkanlık görevini yürüten Mehmet Sevinç, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer’i makamında ziyaret etti.

SPOR 04.12.2020, 17:21 ecem ata
Sevinç’ten Kaymakam Tunçer’e ziyaret

Tunçer ile yakın temasta olduklarını ifade eden Sevinç, Tunçer’in Bucaspor için her zaman desteğe hazır olduğunu söyledi.

Buca Cemil Şeboy Tesisleri’ndeki sıkıntıları Tunçer’e aktaran Sevinç, “Sayın Kaymakam Tunçer, Bucaspor için desteğini esirgemiyor. Sık sık görüşüp Bucaspor’u daha iyi noktalara nasıl taşırız diye konuşuyoruz” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon Play Off’tan kaçan şampiyonluğu hatırlatan Sevinç, “Bu sezon inşallah şampiyonluğu alacağız. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum” dedi. Bucaspor’un yetiştirici bir kulüp olarak Türk futboluna hizmet ettiğini ve hizmet etmeye devam edeceğini belirten Sevinç,  Tunçer’e desteklerinden ötürü teşekkür etti, “Tunçer’in destekleri kulübümüz adına çok değerli. Kendisine Bucaspor camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
16°
parçalı bulutlu
banner202