Efes'te Engelsiz Çocuk Parkı Açıldı

Efes Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel tarafından başlatılan Engelsiz Gezi Parkı Projesi, Gazi Kafe'nin yanı başında açıldı.

YAŞAM 07.09.2019, 20:27
Efes'te Engelsiz Çocuk Parkı Açıldı

Efes Selçuk belediyesi tarafından engelsiz çocuk parkı açıldı. EFES'in birinci gününde hizmete başlayan engelsiz çocuk parkının açılışını da parka gelen çocuklar kesti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuğunu Duru Atasoy'a veren Efes Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel tarafından başlatılan Engelsiz Gezi Parkı Projesi, Gazi Kafe'nin yanı başında açıldı. Başkan, parkın açılışında yaptığı konuşmada günümüze kadar birçok başarılı iş yaptıklarını ve 23 Nisan'dan sonra da Duru'nun isteği üzerine bu park projesini hayata geçirmek için çalışmaya başladıklarını ifade etti.

Projeden dolayı son derece mutlu Matadorbet olduklarını ifade eden Sengel, çocukların engel tanımadığını ve özgür olduklarını belirterek, geleceği sağlam bir şekilde çocuklarımıza armağan etmek zorunda olduğumuzu ifade etti. Parkın ismini de Engelsiz Gezi Parkı koyduklarını ve bunda Gezi Direnişi'ndeki tekerlekli sandalyede efsaneleşen adamın büyük katkısı olduğunu belirtti. Öte yandan Gezi'deki gençler adına ağaç dikildiğini de dile getiren başkan, kurdelanın çocuklar tarafından kesilmesini istedi. Engelsiz Gezi Parkı'nın açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya da katıldı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202