Konak Belediyesi Okulları Temizledi

Konak Belediyesi'ne ait Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan yüz on beş okul temizlenmeye başladı. İlk etapta elli bir okul bahçesi tam anlamıyla temizlenirken, yirmi üç okul da tepeden tırnağa paklandı.

YAŞAM 07.09.2019, 20:43 07.09.2019, 20:50
Konak Belediyesi Okulları Temizledi

Konak Belediyesi, başlamakta olan yeni eğitim ve öğretim dönemi için okullarda temizlik hizmetine başladı. Belediyeye bağlı temizlik ekipleri ilçedeki okul bahçe ve binalarında temizlik yaparak mekânları yeni dönemdeki öğrencilere hazırladılar.

Konak Belediyesi'ne ait Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan yüz on beş okul temizlenmeye başladı. İlk etapta elli bir okul bahçesi tam anlamıyla temizlenirken, yirmi üç okul da Kralbet tepeden tırnağa paklandı. Bu hâliyle okulların tuvaletleri, koridorları ve sınıfları temizlendi. Öte yandan okul bahçeleri de yaz döneminde bakımsız kaldığından onlar da temizlendi. Konu hakkında bir açıklama yapan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, geleceğin teminatının çocuklar olduğunu ve onlar adına her şeyi yapacaklarını belirtti. Temizlik ekiplerine de teşekkür eden başkan, öğrencilere Atatürk'ün açtığı yoldan gitmeleri için her türlü fırsatı yaratacaklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
20°
parçalı bulutlu
banner202