PARK ET ve UÇ

Jetpark, İstanbul’da yaygın olan ekonomik havaalanı otoparkı konseptini İzmir’e taşıdı. Ağırlıklı oto kiralama şirketlerine yönelik depo hizmeti sunan firma, geçtiğimiz yıl tüketiciden gelen taleple birlikte portföyüne ‘park et ve uç’ konseptini ekledi.

YAŞAM 21.08.2020, 12:02 Ecem Atabay
PARK ET ve UÇ

Firmanın gündeminde lastik oteli ile ekspertiz hizmeti var. Otoparkta bireysel tüketiciye yüzde 40’a varan fiyat avantajı sunduklarını belirten Jetpark Finans Müdürü Necdet Şener, çalışma prensiplerini ve gelecekle ilgili planlarını aktardı. İzmir Menderes’te 12 dönümlük bir alanda faaliyet gösterdiklerini dile getiren Necdet Şener şunları paylaştı. “Yıllardır bulunduğumuz bölgede kurumsal firmaların temel ihtiyaçlarının başında gelen araç depolama sorununa çözüm üretiyoruz. Özellikle Adnan Menderes Havalimanı’nda bulunan oto kiralama şirketlerinin kış dönemi araçlarını koyabilecekleri bir yer ihtiyacı oluyor. Buna kurumsal bir çözüm sunuyoruz. Burada bin araçlık bir kapasitemiz var. İhtiyaca göre daha da artırabiliriz. Havalimanındaki yüksek fiyatlar nedeniyle bireysel müşteriden de talepler almaya başlayınca harekete geçtik. Ekonomik havaalanı otoparkı İstanbul’da var. Biz de İzmir’de bunu hayata geçirelim istedik; ‘park et ve uç’ diyerek Jetpark’a yeni bir kulvar daha açtık. Yüzde 40’a varan fiyat avantajı sağlıyoruz. Oluşan taleple birlikte yine Menderes’te ikinci şubeyi de açtık. Şimdi farklı hedeflerimiz var.”

Lastik Oteli ve Ekspertiz Hizmetleri Hedefte

İhtiyaçtan doğan bir sektörde farklı kulvarlar açarak genişleyen Jetpark’ta yüzde 40’a varan fiyat avantajları olduğuna dikkat çeken Necdet Şener, “Oluşan taleple birlikte yine Menderes’te ikinci şubeyi de açtık. Şimdi farklı hedeflerimiz var. Özellikle havalimanlarında bulunan oto kiralama şirketleri belli dönemlerde araçlarını satışa çıkarıyor. Hedefimiz, bu süreçte doğan ekspertiz ihtiyacını bizim karşılamamız. Bir diğer plan ise mevsim geçişleri nedeniyle değiştirilen lastiklerin doğru koşullar altında muhafaza edileceği lastik oteli. Lastik oteli ile müşterinin değiştirdiği lastikleri nerede muhafaza edeceğine çözüm sunacağız ve en doğru ortamda zeminle teması olmadan lastiklerini koruyarak değişim zamanlarında deastek olacağız. Tüm bunların yanı sıra, araç satış-kiralama, VİP transfer gibi hizmetlerimizde bulunuyor” dedi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202