Ayrancılar'da korkutan kaza istinat duvarı çöktü

Torbalı da istinat duvarı çöktü, iki araç enkaz altında kaldı. Can kaybı yok belediye ekipleri olay yerinde gereken çalışmaları yapıyor.

YAŞAM 12.09.2019, 13:28
Ayrancılar'da korkutan kaza istinat duvarı çöktü

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar'da yol kenarında bulunan istinat duvarı çöktü. Duvarın yakınında olan bina boşaltıldı, belediye ekipleri olay yerine geldi. Torbalı Belediyesi tarafından yapılan açıklama da mağdur olan ailelere gerekli yardımın yapılacağı açıklandı. 

Geçtiğimiz günlerde Ayrancılar Mahallesi'nde meydana gelen istinat duvarı çökmesi olayı ekipleri harekete geçirdi. 2 otomobil göçük altında kaldı, duvarın yanında bulunan 7 katlı apartman boşaltıldı. Enkazdan Dumanbet oluşan yaraların sarılması için İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Torbalı Belediyesi kordineli olarak çalışıyor.

Büyükşehir ve Torbalı Belediyesi ile birlikte kurulan ekibe İZSU dahil oldu ve enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı. İlk basın açıklaması Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu tarafından yapıldı. Oluşan enkaz sonucunda doğal gaz ve su borularının zarar gördüğünü alt yapının onarılması gerektiğini belirtti. 1 gün için de enkazın kaldırılacağını ve 7 katlı binayı incelemeye bilir kişinin geleceğini açıkladı.  Mağdur olan aileler Torbalı Belediyesi tarafından otelde ağırlanıyor. Yaraların sarılması için çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202