Uğur Dündar Belgeseli Çeşme Belediyesi Tarafından Alaçatı'da Gösterilecek

Çeşme Belediyesi'nin organize ettiği gösterim için dev LED ekran hazırlığı sürüyor. Söz konusu belgeselin yönetmeni ise Gökmen Ulu. Usta gazeteci Dündar da gösterimin ardından konuşma yapacak.

KÜLTÜR-SANAT 06.09.2019, 17:35 06.09.2019, 22:36
Uğur Dündar Belgeseli Çeşme Belediyesi Tarafından Alaçatı'da Gösterilecek

Türkiye'nin en önemli gazetecilerinden biri olan Uğur Dündar'ın ellinci meslek yaşantısına özel olarak hazırlanan belgeseli Çeşme'de Alaçatı Açık Hava Tiyatrosu'nda gösterilecek. Çeşme Belediyesi'nin organize ettiği gösterim için dev LED ekran hazırlığı sürüyor. Söz konusu belgeselin yönetmeni ise Gökmen Ulu. Usta gazeteci Dündar da gösterimin ardından konuşma yapacak.

Toplamda seksen iki dakikalık belgeselde Uğur Dündar'ın hayatı, gençliği, Ultrabet eğitimi ve meslekî yaşantısı izleyiciyle buluşturuluyor. Öte yandan belgesel içeriğinde Uğur Dündar'ın bugüne kadar yaptığı ilginç ve çarpıcı haberler de seyirciye gösteriliyor. Belgeselin jenerik müziği ise ünlü müzisyen Fazıl Say'ın Kumru isimli eseri olarak seçilmiş durumda. Belgeselde Uğur Dündar'ı anlatan usta kişiler arasında Ayşenur Arslan, Umur Bugay, Murat Ergün Orhan Baykal, Mine Özbek, Sedef Kabaş, Mustafa Hoş, Ferda Öngün, Emin Çölaşan, Güneş Tecelli, Halit Kıvanç, Aziz Yıldırım, İlker Başbuğ, Bekir Coşkun, Metin Akpınar, Yılmaz Özdil, Haluk Şahin ve Müjdat Gezen de bulunuyor.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202