İzmir İle Şangay Arasında İyi Niyet Anlaşması İmzalandı

Şangay Uluslararası Teknoloji Transfer Merkezi Denizaşırı Ülkelerden Sorumlu Direktörü Fang Yue ile İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, kentte tanzim edilen tören ile birlikte İyi Niyet Anlaşması akdettiler

EKONOMİ 07.09.2019, 12:00 08.10.2019, 10:41
İzmir İle Şangay Arasında İyi Niyet Anlaşması İmzalandı

Türkiye'nin ekonomi lokomotifi şehirlerinden biri olan İzmir, yeni bir ticaret ilişkisi daha kurdu. Buna göre Şangay Uluslararası Teknoloji Transfer Merkezi Denizaşırı Ülkelerden Sorumlu Direktörü Fang Yue ile İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, kentte tanzim edilen tören ile birlikte İyi Niyet Anlaşması akdettiler. Söz konusu anlaşma neticesinde Türkiye ve Çin arasındaki ticarî ilişkilerin daha da sıkılaşmasını dilediklerini ifade eden yetkililer, müştereken teknoloji projelerinin geliştirilmesi Betgaranti hususunda da anlaştılar.

izmir escort

Konu hakkında İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı'nın yaptığı konuşmada, Çin Devleti'nin dünya ekonomisine yön verecek güçte olduğu, bu anlamda Çin'in İzmir'de ağırlanmasından dolayı son derece mutlu oldukları vurgulandı. İzmir Fuarı'na da katılacak olan Çin ile birlikte İzQ Girişimcilik Merkezi ve İnovasyon Merkezi.kurularak İzmir'in geleceğe yön veren bir şehir olması konusunda çalıştıklarını belirten başkan Özgener, Şanghay Uluslararası Teknoloji Transfer Merkezi ile akdedilen sözleşme kapsamında da bu projelerin dünya çapında duyulmasına olanak sağlanacağını ifade etti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202