CHP’li Vekilden Alkışlık Hareket

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, çok önemli bir amaç için kitap kaleme aldı.

KÜLTÜR-SANAT 27.09.2019, 14:31 27.09.2019, 14:32
CHP’li Vekilden Alkışlık Hareket

Bayır tarafından yazılan Benim En Güzel Hikayem, Hayatım adındaki kitabının tüm gelirinin üniversite eğitimi alan kız öğrencilerine burs olarak verileceği ifade edildi.

Vekil Tacettin Bayır yapmış olduğu açıklamasında daha önce milletvekilliğine aday olduğu 2015 senesindeki genel seçimlerden önce seçilmesi durumunda milletvekili maaşını kız öğrencilere burs olarak vermeyi planladığını, seçilmesinden sonra da İzmir'in kırsal bölgelerinde ikamet eden Elexbet ve şehir dışında bir üniversiteye yerleşen 56 kız öğrenciye burs verdiğini ifade etti.

Bayır bu sayının biraz daha yükselmesi amacı ile kendi hayatından kesitler sunduğu bir kitap yazma kararı aldığını, bu kitapta ailesinden, ticaret hayatından ve siyasetteki günlerinden oluşan pek çok konuda birçok şeyi anlattığını ve kitabının tüm gelirlerini kızların okuması için kullanılacağını söyledi.

İlk Baskısı Bitti

Vekil Bayır, kitabının öncelikle 2 bin 500 tane basıldığını, ilk baskının çıkar çıkmaz bittiğini, ve kitapseverlerden çok büyük destek aldığını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
18°
açık
banner202