Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yeni Sezona Başladı

Bornova Şehir Tiyatrosu (BBŞT) yeni sezonu Bornova Belediye Başkanı’nın da izlediği Metot oyunuyla açtı.

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yeni Sezona Başladı

Daha öncede sahnelenen ve yoğun ilgiyle karşılanan Metot oyunu, 2019-2020 sezonunda Bornova Belediyesi Şehir Tiyatro’sunun açılış oyunu oldu. Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki Sevda Şener Sahnesi’nde sahneye konan oyuna ilgi yine büyüktü. Tamamı dolu olan salonda, açılış oyununu izlemek üzere gidenler arasında Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve Eşi Ufuk İduğ da vardı.

Bornova Belediye Başkanı İduğ, Betmatik oyunun tamamlanmasıyla sahneye çıkarak oyuncularla birlikte izleyicileri selamladı. Konuşmasına her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacaklarını belirterek başlayan Dr. Mustafa İduğ, “Bornova Belediyesi olarak kültür ve sanata büyük önem veriyoruz. Sizler de bu anlamda İzmir Devlet Tiyatrosu'ndan sonra kentteki tek kadrolu repertuar tiyatrosu olarak çok önemli bir misyona sahipsiniz. Bize düşen görev BBŞT'yi daha çok izleyici ile buluşturmak" dedi.

 Bornova Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu gösterilerine ise hız kesmeden devam edecek. Bu sezonun yeni oyunlarından Sessizlik 15 Kasım'da, çocuk oyunu Bremen Mızıkacıları 3 Aralık'ta sahnelenmeye başlayacak.  BBŞT'nin büyük beğeni toplayan oyunu Metot ise Ekim ayı boyunca Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri saat 20.00'de Sevda Şener Sahnesi'nde seyirci karşısına çıkacak.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202