Başarı İçin 2 Kod

Bilinçaltı Sembol Dili Uzmanı ve Anka Frekans Eğitmeni Murat Başaran, IMES Sheraton Hotel’de yaptığı eğitim ile başarının sırrından bahsetti.

EĞİTİM 21.10.2019, 11:45
Başarı İçin 2 Kod

Yapmış olduğu etkinlikte katılımcılara 2 özel kodun yüklendiğini ifade eden Başaran, bu kodlar ile başarıya erişmenin mümkün olacağını belirtti. Başaran, etkinliğe katılanlara bilinçaltında keşfettiği 2 özel kodu yüklediğini, bu kodlardan 1.sinin ‘Durdurulamaz ol’ 2.sinin ise ‘Başaran ol’ kodları olduğunu, bu 2 kodu yüklediği her kim olursa olsun iş ve özel yaşamında durdurulamaz olacağını ve yaptığı her işte başarılı olacağını belirtti.

Bilinçaltında pek çok mucizenin olduğunu dile getiren Başaran, evvela bilinçaltına yönelik sembol dilinin çözülmesi gerektiğini söyledi ve bu dilin çözülmesi durumunda hayatımızda başarısızlık diye bir kavramın kalmayacağını, başarının sadece kendiniz ile iyi bir iletişim kurduğumuzda geleceğini, insanında kendisini dinleyip, ne istediğini anlayacağını ve böylece başarının kapılarını aralayacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
23°
az bulutlu
banner202