Urla’da Cumhuriyet Sevdalıları Bayramı Kutladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96.yıldönümü Urla ilçesinde coşkulu bir biçimde kutlandı.

BELEDİYE 30.10.2019, 16:45
Urla’da Cumhuriyet Sevdalıları Bayramı Kutladı

Gündüz stadyumda yapılmış olan kutlamalar akşamında “Cumhuriyet Yürüyüşü” ve “Mithat Körler” konseriyle sürdü. Kutlama programında konuşma yapan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz; İlk Kuvayı Milliye mücadelesinin başladığı ilçe olan Urla halkının Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı olduğunu, başlarından bayrağın, kalplerinden Atatürk ve Cumhuriyet sevgisinin hiç eksilmemesi temennisinde bulundu.

Urla Jandarma Kavşağından Cumhuriyet Meydanı’na yapılan Cumhuriyet Yürüyüşten sonra Cumhuriyet Meydanı’nda Mithat Körler konseri yapıldı.

7’den 70’e meydanı dolduran Cumhuriyet sevdalıları, bayramlarını coşku ile kutladılar. Urlalı hemşehrilerinin bir defa daha Cumhuriyetine, Atasına bağlılığını gösterdiğini belirten Başkan Oğuz, Cumhuriyet Bayramını Urla’da coşku ile kutladıklarını, Cumhuriyetin, yolları aydınlatan önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı paha biçilemez bir miras olduğunu, bu en değerli mirası korumak amacı ile devamlı çalışacaklarını ve her daim atanın aydınlattığı yolda yılmadan yürüyeceklerini söyledi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202