Defne Samyeli’den Sert Mesaj

Cem Yılmaz ile bir süre evvel yollarını ayıran Defne Samyeli, uzun süren sessizliğine son verdi.

MAGAZİN 30.10.2019, 17:30
Defne Samyeli’den Sert Mesaj

1,5 sene evvel aşkları başlayan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın yollarını ayırdığı öğrenilmişti. Büyük aşkın bitme nedeni olarak ihanet gösterilmişti. 1 hafta önce ayrılan taraflardan hiçbirini açıklama yapmadığı ayrılıktan sonra Samyeli, sessizliğini bozdu ve iddialara cevap verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Defne Samyeli, özelinin kendisine ait olduğunu, hiçkimsenin özel hayatı ile alakalı merakını tatmin etmek gibi bir zorunluluğu olmadığını, kimseye açıklama borcunun da olmadığını, insanları kışkırtarak konuşturmak veya “maksat haber olsun” mantığı ile dedikodu programlarına içerik sağlama için sürekli yalan üreten anlayışı bu yaşında hala hayret ile izlediğini, işini sağduyu ile yapan basın mensuplarını yine tenzih ettiğini, üstüne alınması gerekli olan sözde magazin gazetecilerine en kısa sürede ekmeklerini kazanacakları hayırlı, faydalı başka işler dilediğini ifade etti.

Samyeli’nin, eski sevgilisi Yılmaz’la çekildiği fotoğraflar ise sosyal medya hesabı hala duruyor. Bunun yanında ikilinin de birbirini sosyal medya üzerinden takip etmeyi sürdürdükleri görüldü.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202