Urla’da Beklenen Toplantı Gerçekleşti

Urla Belediyesi Proje Koordinatörlüğünce ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile ‘Yerel Koordinasyon ve İşbirliğinin Geliştirilmesi’ amacı ile toplantı yapıldı.

BELEDİYE 26.10.2019, 14:20
Urla’da Beklenen Toplantı Gerçekleşti

Urla Belediyesi’ne ait Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, göreve gelmiş oldukları günden beri sivil toplum kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içinde yürüdüklerini, bu birlikteliğin bugünden sonra da gelişerek devam edeceğini, uzun bir süreden bu yana herkesin ortak paydada buluşup, katılımcı demokrasi ortamını sağlanabilmesinin arzulandığını, bugün buradaki tablonun arzularının gerçekleştiğini gösterdiğin, ve kendilerini çok memnun ettiğini, bugüne dek olduğu gibi bugünden sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Urla Belediyesi Proje Koordinatörü Derya Çağan Orhunbilge, STK temsilcilerine Urla Belediyesi’nin yerel yönetimde yaptığı katılımcı demokrasi anlayışını anlattı ve kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyonun geliştirilmesinin önemini vurguladı. Urla’da yerel yönetimle sivil toplum ortaklığı örneklerinin gittikçe arttığını ve somut neticeler çıkmaya başladığını ifade etti.

Katılımcılar, sunumlardan sonra böyle bir amaç ile buluşmaktan duydukları memnuniyetlerini dile getirip Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini sundular.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202