Torbalı'nın Çilesi Bitiyor

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, alt yapı sorunları için İZSU Genel Müdür Yardımcıları Filiz Yıldız ve Ali Hıdır Köseoğlu ile beraber İZSU birim amirleriyle bir toplantı düzenledi.

BELEDİYE 26.09.2019, 13:37
Torbalı'nın Çilesi Bitiyor

Belediye, Torbalı ilçesindeki alt yapı sorunları için düğmeye bastı. Dere, kanal, asfaltlama ve içme suyu gibi sorunların çözülmesi için Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, İZSU Genel Müdür Yardımcıları ve birim amirleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye başkan yardımcıları Prof. Dr. Özkan Yıldız ve Ali Yakupoğlu'nun da yer aldığı toplantı ilçenin alt yapı çalışmaları için verimli geçti. Düzenlenen toplantıda Torbalı ilçesinin tamamını kapsayan dere ve kanalların ıslah çalışmaları, içme suyu alt yapısının yeniden yapılanmasının 2020 senesinde tamamlanacağı belirtildi. Çalışmaların sona ermesi Gencobahis ile beraber Torbalı'da bir asfalt seferberliği de başlayacak.


"2020'de Hiçbir Sıkıntı Kalmayacak"


İlçede son senelerin önemli sorunu haline gelen eskiyen içme su şebekeleri, kısa zamanda yenilenmiş olacak. 2020 senesinde Torbalı'da altyapı adına herhangi bir sorunun kalmayacağı belirtlilirken bu çalışmaların ardından ilçede geniş çaplı asfaltlama işleminin gerçekleşeceği ifade edildi. Subaşı Mahallesi'nde yıllardır yarım kalan alt yapı çalışmaları da 2020 senesinin Ocak ayında başlayacak. Torbalı'nın geleceği için yatırımlar yapmayı sürdürdüklerini belirten Başkan İsmail Uygur, "2020 senesinden itibaren Torbalı'da alt yapı kapsamında hiçbir sorun kalmayacak. İçme su hattının yenilenmesiyle beraber patlaklar, kanal ve derelerin ıslahı ile de ağır koku sorunları ortadan kalkacak. İZSU'yla koordineli çalışmalarımız sene boyu sürecek" şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)
15°
açık
banner202