İzmirli Taksici Turistleri Mutlu Etti

İzmir'de bir taksicinin yaptığı hareket hem takdir topladı hem de turistleri mağduriyetten kurtardı.

GÜNDEM 26.09.2019, 15:07 26.09.2019, 15:07
İzmirli Taksici Turistleri Mutlu Etti

İzmir’de taksici olarak çalışan Sertan Altu taksisine Karşıyaka’dan binen Nijeryalı 2 turistin taksiden inmeleri ile şoke oldu.

Turistler indikten sonra Altu, içinde döviz ve pasaport olan çantayı sahiplerine geri verebilmek amacı ile turistleri almış olduğu hastaneye gitti. Altu, aracına binen turistlerin bu hastanede tedavide olan başka bir Nijeryalıyı ziyarette bulunduklarını öğrendi ve evvela o hastaya, daha sonra da turistlere ulaşarak çantayı sahiplerine teslim etti.

Turistler Hem Sevindi İmajbet Hem Duygulandı

Turistleri bularak döviz dolu çantayı teslim eden Altu, turistlerin çok mutlu olduklarını ifade etti. Yaptığı bu hareketin çok da abartılmaması gerektiğini belirten Altu, bunun insanlık vazifesi olduğunu, günümüzde bazı değerlerin yok olduğunu ama kendisinin asla kul hakkına giremeyeceğini, yaptığı bu hareketten sonra kendisinin de vicdanen rahatladığını ve mutlu olduğunu ifade etti.

Taksici Altu Nijeryalı turistlere çantayı teslim ettikten sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Altu’nun bu tavrı çevresi tarafından takdir edildi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202