Tarım ve Kalkınma Zirvesi Urla’da Başladı

CHP Genel Merkezi’nin öncülüğünde, Urla Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tarım Orman İş Sendikası ortaklığıyla Urla ilçesinde yapılan “Kırsalda Üretim ve İstihdam Temelli Kalkınma Çalıştayı” başladı.

BELEDİYE 01.11.2019, 14:13
Tarım ve Kalkınma Zirvesi Urla’da Başladı

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, yaptıkları bu çalıştayla ülkenin kırsal kesimini kalkındıracak yeni bir tarım kalkınma modelinin belirleneceğine inandığını ifade etti.

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, yapmış olduğu açılış konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin, ülkenin kırsal nüfusunun içerisinde olduğu kaotik ortamın aşılması için emeğin, çalışanın ve üretenin yanında her daim bulunduğunu, bu çalıştayın, ülkenin 4 bir yanında kazanılmış olan belediye başkanlıkları ile ve kırsalda ikamet eden halk ile beraber hayata geçirilecek yeni bir tarım kalkınma modelini oluşturmak için ilçede organize ettiklerini, çalıştaya, katkıda bulunan tüm katılımcıların, ülkenin her bölgesinde ikamet eden ve geçimini tarımsal üretim ile çalışıp sağlayan halkın geleceğe daha güvenle bakmasını sağlayacak bir sonuç ile tamamlanacağını ve bu bilgi birikimin belediyelerin de desteğiyle tüm halkın hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Urla ilçesinde yapılacak olan çalıştay 3 gün devam edecek. Pazar günüyse tartışılmış olan konuların ve grup çalışmalarının sonuç bildirisinin okunması gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202