Bornova Kitap Günleri’nde Tacettin Bayır Ağırlandı

Bornova’da organize edilen söyleşiye katılımda bulunan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, ‘Benim En Güzel Hikayem Hayatım” adındaki kitabını da imzaladı.

BELEDİYE 01.11.2019, 14:37
Bornova Kitap Günleri’nde Tacettin Bayır Ağırlandı

Satış gelirinin tümünün Kır Çiçekleri Eğitim Bursu’na aktarıldığı kitabı ile alakalı Büyükpark’ta yapılan söyleşide bilgi vermiş olan Tacettin Bayır’a vatandaşların yoğun bir ilgisi vardı. Bayır’ın hayat hikayesini anlattığı kitabın hikayesini Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da Bornova halkı ile beraber dinledi.

Bornova Kitap Günleri çerçevesinde yapılan etkinlikte kendisinin yazar olmadığını, kendi hayat hikayesinden meydana gelen ilk ve son kitabını yazdığını ifade eden Bayır, iş ve siyasetteki mücadelesini gençlere aktarmak için yola çıktığını ifade etti.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’a kitabını kendisi için de imzalatmış olan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ,  Bayır’a teşekkür edip, Tacettin Bayır’ın 23 yaşından beri hem siyaset hem ticareti birlikte götürmesinin çok büyük başarı olduğunu, kendisi ile İZTO’da beraber çalıştıklarını, hep doğruların yanında olduklarını, bu kitabı okuyup onun tecrübelerinden yararlanmanın kendiler için büyük onur olduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)
açık
banner202