Ödemiş Belediyesi Okul Yoluna El Attı

Ödemiş Belediyesi Mustafa Ayşe Yanbastı Ortaokulu’na erişim ile alakalı meydana gelen sıkıntıları bitirmek için yol açma çalışmasına başladı.

BELEDİYE 09.10.2019, 15:38 09.10.2019, 15:51
Ödemiş Belediyesi Okul Yoluna El Attı

Ödemiş’e bağlı Süleyman Demirel Mahallesi’nde bulunan Mustafa Ayşe Yanbastı Ortaokulu’na erişimde sadece tek taşıtın sığabildiği yol sebebi ile Meydana gelen sorun Ödemiş Belediyesi’nin başlattığı çalışma ile sona erecek.

Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in evvelki günlerde alanda incelemeler yapmış ve daha sonra Şoförler Sitesi’nin kuzey bölümünde yeni bir yol açılması amacı ile düğmeye basmıştı.

Ödemiş Belediyesi’ne ait Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler diğer kurumlar ile koordineli bir biçimde yol açmak için kazı çalışmalarını başlattılar. Bölgede açılacak olan yeni yol ile ulaşım rahatlayacak, yaya ve taşıt güvenliği de daha da artacak.

Sorunlar Bitecek

Çalışmaları yerinde gözlemleyen Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, tüm ilçede hayatın kolaylaşması için çalışmaların sürdüğünü, direkt günlük yaşamını ilgilendiren çalışmalar ile hemşehrilere rahat bir ilçe ortamı sağlama gayretinde olduklarını, Başkan Mehmet Eriş’in, geçen bu bölgedeki ulaşım ile alakalı meydana gelen sorunu yerinde görmek ve çözüm geliştirmek için incelemeler yaptığını, burada tek taşıtın sığabildiği bir yol olduğunu ve bunun da trafiği sıkıştırdığını yapılan çalışmalar ile de bu Betgram sorunların biteceğini ifade etti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202