Narlıdere vefakar dostlarını unutmadı

Narlıdere Belediyesi, sokak hayvanlarının olumsuz kış şartlarından kötü etkilenmemesi için çalışmalar yürüterek, 9 ayda 7 bin 300’den fazla hayvana sağlık hizmeti verdi.

BELEDİYE 10.01.2020, 16:46 10.01.2020, 16:53
Narlıdere vefakar dostlarını unutmadı

Narlıdere Belediyesi hayvan nakil aracı ve uzman ekipleriyle can dostların sağlığı için elele veren Narlıdere Belediyesi, 9 aylık süreçte 7 bin 300 can dosta sıcak bir yuva oldu. Sokak hayvanları için kısırlaştırma, kuduz aşısı, iç ve dış parazit uygulaması da yapıldı. Belediyenin internet sitesi üzerinden “Pati Dostum” uygulaması başlatan belediye, aynı süreçte 125 sokak hayvanını sahiplendirip yeni yuvalarına kavuşturdu.

Sokak hayvanları yalnız değil

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Sahipsiz can dostlarımıza her alanda olduğu gibi sağlıkta da en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Her türlü bakım ve tedavilerini belediye olarak üstleniyoruz. Çalışmalarımızı Narlıdereli hemşerilerimizle ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yapıyoruz. Bizlere emanet olan can dostlarımız için daha modern yaşam koşulları sağlamak adına çalışmaya devam edeceğiz” diyerek asla yalnız olmadıklarının altını çizdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202