MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Çabuk hayata gözlerini yumdu

Eski Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Başkanı Abdurrahman Çabuk, hayata gözlerini yumdu.

GÜNDEM 10.01.2020, 17:00
MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Çabuk hayata gözlerini yumdu

Eski Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Başkanı Abdurrahman Çabuk, tedavi gördüğü hastenede hayata gözlerini yumdu.Çabuk, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanırken, cenaze törenenine siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı.
Abdurrahman Çabuk için Bornova ilçesi Evka 3 Mahallesi'nde bulunan Ali Rıza Güven Camii'nde cuma namazını müteakip cenaze töreni düzenlenirken cenazesi, kılınan namazın ardından Bornova Hacılar Kırı Mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine; Çabuk'un ailesi, yakınları, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti İzmir Milletvekilleri; Mahmut Atilla Kaya, Necip Nasır, Yaşar Kırpınar, Cemal Bekle, AK Parti Giresun Milletvekili ve önceki dönem MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Cemal Öztürk, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Bilal Saygılı, MÜSİAD 4. dönem Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve çok sayıda vatandaş katılırken, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de cenazeye çelenk gönderdi.
 

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202