Narlıdere Can Dostlarla Buluşacak

Narlıdere Belediyesi tarafından Narlıdere’de can dostlar için festivali yapılacak

BELEDİYE 11.10.2019, 12:31
Narlıdere Can Dostlarla Buluşacak

Sokak hayvanlarını sahiplendirme ile alakalı farkındalık oluşturmak amacı ile etkinlikler yapan Narlıdere Belediyesi, Can Dostlar Farkındalık Etkinliği organize ediyor. Değişik yarışmalar ile müzik dinletileri eşliğinde yapılacak olan etkinliğe pek çok hayvan dostunun katılması bekleniyor.

Narlıdere Belediyesi ve Farmina Pet Foods ortaklığında yapılacak olan etkinlik, 13 Ekim Pazar günü saat 13.00- 16.00 arasında, Pir Sultan Abdal Parkı’nda düzenlenecek. Etkinlik süresince, eğlence dolu yarışmalar gerçekleştirilecek. Tester dağıtımları, müzik dinletileri ve palyaço gösterilerinin de olacağı etkinliğinde can dostları için mama toplanacak ve açılacak stantlar ile sahiplendirme ve hayvan haklarıyla alakalı bilgilendirme çalışmalarında bulunulacak.

Konu ile alakalı Aresbet konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, hayatı paylaştığımız can dostlara karşı duyarlılığı geliştirme ve farkındalık yaratma amacı ile gayret ettiklerini, mama desteğiyle ve sahiplendirme çalışmalarıyla can dostlara güzel ortamlar sağlayacaklarını ve bu güzel etkinliğe bütün hayvan severleri beklediklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202