Mhp'li vekil Tunç Soyer'e yüklendi

MHP MYK Üyesi, İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, gerçekleştirdiği basın toplantısında Tunç Soyer'e yüklendi.

BELEDİYE 10.01.2020, 12:19 10.01.2020, 12:41
Mhp'li vekil Tunç Soyer'e yüklendi

İzmir Ontur Otelde gerçekleştirilen basın toplantısında MHP MYK Üyesi, İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yüklendi. Osmanoğlu"Kısacası İzmir’de “Tunç Devri” başlamış ama İzmirli adeta yontma taş devrine mahkûm edilmiştir. 2020 yılını, suya gelen yüzde 15 zamla karşılayan İzmirliler; neredeyse su kesintilerine şükredecek noktaya gelmiştir.Fakat anlamadığı şey; İzmirlilerin asla kendisine boyun eğecek köleler olmadığıdır. İzmirlinin boynunu bükmek kimseye nasip olmamıştır. Eğer bununla alakalı bir şüphesi varsa; Tunç Soyer, sevgili dostları olan Yunanistanlı mevkidaşlarından kısa bir kent tarihçesi dersi almalıdır"diyerek bu durum sadece Tunç Soyer’in şahsi bir eksikliği değil, Kılıçdaroğlu CHP’sinin genel özelliği olduğunun altını çizdi.
 diyerek Soyer'e tepkisini dile getirdi.
"Onlar tarihin çöplüğündedir!"
Osmanoğlu, "Seferihisar’ın eski Belediye Başkanı Tunç Soyer; borçları bahane ederek, 500 milyon rayiç bedel biçilen belediye taşınmazlarını 119 milyona satmıştır. Fakat kendisi "zirve"ye tırmanırken;eski belediyesine 150 milyonluk borç bırakmıştır.Tunç Soyer; bütün bunları derinlemesine düşünemeyecek kadar meşgul bir insandır. Çünkü kendisi çok ciddi dertlerle boğuşmaktadır! Örneğin halefi olan Seferihisar Belediye Başkanı’nın borç içinde bulduğu ilçenin sıkıntılarından dolayı Tunç Soyer’i suçladığı konuşulmaktadır" sözleriyle Soyer'e büyük ithamlarda bulundu.
Tunç Soyer, benden hesap soracağına dair beyanat vermiş diyen Osmanoğlu, "Hesaptan muradı;mahkemelere başvurmak ise kötü bir haberim var: Artık işkenceci babasının savcılık yaptığı düzmece 12 Eylül mahkemeleri kalmamıştır.Onlar tarihin çöplüğündedir" dedi. 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202