Menemen Belediyesi Çocuklar İçin Harekete Geçti

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy yaptıkları son projenin çocuklar için olduğunu ifade etti.

BELEDİYE 19.11.2019, 14:35
Menemen Belediyesi Çocuklar İçin Harekete Geçti

Başkan Aksoy konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamasında, okul öncesi eğitimdeki avantajlardan herkesin eşit bir biçimde yararlanmasını istediklerini söyledi.

Okul öncesi eğitimin öneminin bilinci ile hareket geçen Menemen Belediyesi, Doğaköy İlkokulu bahçesinde planlanmış olan Doğa Mahallesi Anaokulu’nun yapımına başlattı.

Doğa Mahallesi’nde ikamet eden çocukların okul öncesi sosyal, zihinsel ve bedensel gelişimlerinin desteklemesi için Doğaköy İlkokulu bahçesinde prefabrik bir yapı olarak inşa edilen Doğa Mahallesi Anaokulu’nun 15 gün içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Menemen Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce inşası yapılan anaokulu, 105 metrekarelik bir alanda, 1 derslik, yemekhane, oyun odası ve üç adet tuvaletten meydana gelecek.

Yapımının başladığı yeni anaokulunun çocuklar için hem sosyalleşme olanağı sunacağını hem de okul öncesindeki gelişimlere büyük katkıda bulunacağını dile getiren Başkan Serdar Aksoy, bu projenin yapımındaki amaçlarının okul öncesi eğitimin her çocuk ile buluşturulması ve bunun yanında ailelerinin de bu olanaklardan yararlanabilmesi olduğunu bilhassa eğitimde fırsat eşitliği düşüncesi ile okul öncesi eğitim sürecinin sağlamış olduğu özel olanaklardan tüm öğrenciler eşit şekilde yararlanması istediklerini belirtti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202