Başkan Uygur Ara Tatilde Öğrencileri Unutmadı

Torbalı Belediyesi, bu sene ilk defa uygulanmaya başlanan ara tatil için öğrencilere yoğun bir program hazırladı.

BELEDİYE 19.11.2019, 15:03
Başkan Uygur Ara Tatilde Öğrencileri Unutmadı

Kültür Merkezi bünyesinde başlamış olan Mutlu Çocuklar Atölyesi öğrencilerin yüzünü güldürerek onlara moral verdi.

Senenin her döneminde yaptığı organizasyonlarla çocukları kültür ve sanat ile bir araya getiren Torbalı Belediyesi, bu sene ilk defa uygulanan ara tatilde güzel bir program yaptı. Program dün başlarken cumartesi gününe kadar da sürecek. Mutlu Çocuklar Atölyesi adını taşıyan etkinlikler çerçevesinde 4-13 yaş arasındaki çocuklar bir hafta süresince değişik etkinliklere katılarak, atölyelerde çalışmalar yapacak.

İsteyen velilerin de bizzat kültür merkezine gelip çocuğu için ücretsiz kayıt açtırdığı veya 0232 856 03 00 nolu telefondan talep oluşturduğu atölyeler çok verimli geçmekte. Ayrıca atölye çerçevesinde yazar-öğrenci buluşması da yapılacak. Öğrencilere ücretsiz bir şekilde dağıtılacak olan kitapları öğrenciler adına imzalayacak olan çocuk kitapları yazarı Neslihan Perşembe öğrenciler ile keyifli bir söyleşi yapacak.

Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, Başkan İsmail Uygur’un talimatı ile öğrenciler için çok özel bir atölye programları hazırladıklarını ve ücretsiz bir şekilde yapılan atölyelere tüm öğrencileri beklediklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202