Konak Belediyesi’ne Ulaşım Artık Çok Kolay

Konak Belediyesi, dijital olarak başlatmış olduğu dönüşümlere bir tanesini daha ilave ederek mobil uygulama hizmetine başladı.

BELEDİYE 21.10.2019, 11:27
Konak Belediyesi’ne Ulaşım Artık Çok Kolay

Android ve İOS işletim sistemleri olan akıllı telefon ve tabletlerde çalışacak olan mobil uygulamayla bundan sonra belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha kolay ulaşabileceği belirtildi.

Konak Belediyesi, Abdül Batur’un öncülüğünde başlatılan ‘Dijital Konak’ çalışmaları çerçevesinde geliştirilen mobil uygulama vatandaşlara sunuldu. Android işletim sistemine sahip olan cihazlar için Play Store’dan, iOS işletim sistemli cihazlar içinse App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilecek uygulamayla vatandaşlar belediye ile alakalı haberlere ve duyurulara kolayca erişebilecek, vergi borçlarını buradan yatırabilecek ve belediye ile alakalı etkinliklerden haberdar olacak.

Konak Belediyesi’nin mobil uygulaması, belediyeye değişik şekillerde erişmeye çalışan vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlayacak. Uygulamada bulunan Konak İletişim Merkezi (KİM) ile Konaklılar, çağrı merkezi, HİM (Hemşehri İletişim Merkezi), WhatsApp hattı ve sosyal medya üstünden belediye ile kolayca iletişime geçebilecek.

Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.konakbel.konak&hl=tr

iOS işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için:

https://apps.apple.com/tr/app/t-c-konak-belediyesi/id1478099484?l=tr

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202