Buca ve Bornova'da Su Kesintisi

Gördes-Kavaklıdere-Buca boru hattındaki çalışmalar kapsamında su dağıtımını güçlendirmek için yapılacak iyileştirmeler sebebiyle Buca ve Bornova’nın bazı mahallelerinde su kesintisi yaşanacak.

Buca ve Bornova'da Su Kesintisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi hesaptan yaptığı açıklama, Gördes Barajı’ndan İzmir’e su aktarımını sağlayacak Gördes-Kavaklıdere-Buca boru hattının yapımının Devlet Su İşleri 2’inci Bölge Müdürlüğü tarafından tamamlandığını duyurdu. Yapılan açıklamada ayrıca, Gördes-Kavaklıdere-Buca boru hattının Adatepe Pompa İstasyonuna bağlanması için gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, bölgenin su dağıtıma işlemlerinin sorunsuz yürütülmesi için birtakım iyileştirmeler yapılacağı da vurgulandı.

Açıklamada, bu tesiste yapılacak çalışmalar kapsamında 22 Ekim Salı günü 09.00 ile 23 Ekim Çarşamba günü 09.00 saatleri arasında Buca ilçesinin bir bölüm mahallesinde ve Bornova Gökdere mahallesinde 24 saat süreyle su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Buca’da mevcut su kesintisinden etkilenecek bölgelerin ise, Yenigün, Kozağaç, Çamlıkule, Atatürk, Adatepe, Yıldız, Kuruçeşme, Yıldızlar, Yeşilbağlar, Kaynaklar Merkez, Yaylacık, Zafer, Gaziler, 29 Ekim mahalleleri ile Buca OSB, Buca Koop, DEÜ Tınaztepe Kampüsü, Sebze Hali ve Balık Hali olduğu ifade edildi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202