Konak Belediyesi'nden Bir Temizlik Faaliyeti Daha

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un göreve gelmesi ile Konak’ta başlatılan temizlik seferberliği kapsamında Alsancak’ta özel bir çalışma yapıldı.

BELEDİYE 09.10.2019, 12:12 09.10.2019, 12:23
Konak Belediyesi'nden Bir Temizlik Faaliyeti Daha

Merkez ilçe Konak’ta Abdül Batur’un Belediye Başkanlığı görevine gelmesi ile sokaklar, okul önleri, parkların temizlenmesi ve çöp konteynırlarının dezenfekte edilmesi gibi yürütülen temizlik seferberliği çerçevesinde Alsancak’ta da bir çalışma yürütülüyor. İzmir’in kalbi Alsancak, bundan böyle her Pazartesi günü koku giderici ve dezenfektan malzemeler ile temizlenecek.

Yerleşik nüfusu 400 bin civarı olan, eğlenmeye, çalışmaya ve alışverişe gelenler sebebi ile her gün 1 milyonu aşkın insanı ağırlayan Konak’ta, Başkan Batur’un faaliyetleriyle temizlik çalışmaları hız kazandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan ‘İzmir’e Toz Kondurmuyoruz’ sloganlı temizlik seferberliğine, rutin temizlik çalışmalarını yoğunlaştırarak destek olan Konak Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan en işlek caddeler, okul önleri, parklar, çöp kamyonu ve konteynırları, rögar kapakları insana ve doğaya zararı olmayan koku giderici ve dezenfektan maddeler ile temizleniyor.

Başkan, Vatandaşlardan Destek İstedi


Alsancak’ta vatandaşların şikayetleri üzerine özel bir önlem aldıklarını dile getiren Başkan Abdül Batur, “Alsancak’ta yaşanan bu sorunu da aşacağız. Benim Aresbet hassas olduğum konuların başında halkın sağlığı ile alakalı olduğu için şehrin temizliği gelir. Bu sebeple göreve başlar başlamaz temizlik çalışmalarına ağırlık verdik. Kentin temizliği, hepimizin sorumluluğudur. Ben vatandaşlarımızdan bu konuda destek beklediğimizi belirtmek istiyorum. Konak’ı hep beraber temizleyelim ve temiz tutalım” dedi.

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202