Seferihisar’da Öğrencilerden Alkışlık Kampanya

Seferihisar’da ortaokul öğrencileri tarafın başlatılan uygulama büyük beğeni alırken mahallelide uygulamaya katılımda bulundu.

GÜNDEM 09.10.2019, 12:13 09.10.2019, 14:12
Seferihisar’da Öğrencilerden Alkışlık Kampanya

Seferihisar Tepecik Ortaokulu öğrencileri herkesten beğeni alan bir uygulamayı hayata geçirdiği. Öğrenciler okullarının durağının yanında bulunan tellere ihtiyaç sahiplerinin almaları için giysi bıraktılar.

Öğrenciler tarafından başlatılmış olan ‘askıda kıyafet’ uygulaması mahalleli tarafından da çok olumlu karşılandı ve mahalle sakinleri de uygulamaya katıldı.

Teorik Duygular Pratikleşiyor

Konu ile alakalı açıklamada bulunan Tepecik Ortaokulu Müdürü Fatih Bulgurlu, ihtiyaç sahibi olan insanların buradan giysi alarak ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade ederek, buna aracı olan herkesten Allah razı olsun dedi Betkanyon ve bu tip güzel uygulamaların devam etmesini başka okullarda da bu tip uygulamaları görmek istediklerini, yapılan uygulama ile öğrencilere teorik olarak verilen ve kalıcı olmayan pek çok manevi duygunun pratik ile çok daha kalıcı bir şekilde yaşatıldığını ve öğrencilerin de yapmış olduğu bu uygulamadan çok büyük zevk aldıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202