Karşıyaka'nın Gelecek Planı Hazır

Karşıyaka Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen projenin hazırlanmasında muhtarlar, meclis üyeleri, anket çaışmaları, sivil toplum örgütleri, kooperatifler, meslek odaları ve akademisyenler görev aldı.

BELEDİYE 06.09.2019, 17:07 07.09.2019, 12:09
Karşıyaka'nın Gelecek Planı Hazır

Karşıyaka Belediyesi tarafından 2020 - 2024 Stratejik Plan çalışmaları tamamlandı. Söz konusu çalışma kapsamında ilçenin önümüzdeki beş senesine yön verilecek. Birçok önemli projenin bulunduğu plan, ihtiyaç doğrultusunda üretilen hizmet ile katılımcılık felsefesi üzerine tanzim edildi. Karşıyaka Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen projenin hazırlanmasında muhtarlar, meclis üyeleri, anket çaışmaları, sivil toplum örgütleri, kooperatifler, meslek odaları ve akademisyenler görev aldı.

Kalebet style="text-align: justify;">Tanzim edilen plan doğrultusunda halkın her kesimine eşit hizmet götürme hedeflendi. Buna göre yeni kent yapılanmasında yaşaılabilir, sağlıklı ve planlı bir çözüm üretildi. Ayrıca şeffaf yönetim anlayışı doğrultusunda kamu kaynakları da verimli bir şeklde kullanılacak. Karşıyaka Meclisi, kişi başına düşen yeşil alan miktarını da 4.66 metrekareden 5.66 metrekareye kadar çıkarmayı kararlaştırdı. Planda, beş otopark, yedi sağlık merkezi, iki yüzme havuzu, beş etüt merkezi, üç anaokulu ile kültürevi, kent kütüphanesi, otuz üç tane park yapım işi de bulunuyor.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202