Karşıyaka’da Spor Etkinlikleri Kışın da Sürüyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından tüm yaş gruplarındaki vatandaşları spora teşvik etmek ve fiziksel hareketlilikleri yaygınlaştırmak amacı ile yapılan ‘Sabah Sporu’ etkinliklerini kış döneminde de devam ediyor.

BELEDİYE 25.11.2019, 14:33
Karşıyaka’da Spor Etkinlikleri Kışın da Sürüyor

Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nce yapılan etkinlikler; Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu, Muharrem Candaş Spor Salonu ve 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Program kapsamında tesislerde, deneyimli eğitmenlerce yoga, pilates, sabah sporu ve zumba gibi etkinlikler yapılacak. Hafta içinde her gün saat 09.00’da başlayacak olan spor etkinlikleri ile alakalı 367 00 60 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Tüm yaşlardan Karşıyaka halkını sabah sporlarına çağıran Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay sağlıklı ve güzel bir hayat sürmek için fiziksel aktivitelerin önemi ile alakalı farkındalık oluşturmak istediklerini, daha fazla vatandaşın bilinçli biçimde spor yapmasını sağlamak istediklerini, bu amaç ile sabah aktivitelerini kış sezonunda da sürdüreceklerini, güne hem zinde hem de keyifli olarak başlangıç yapmayı isteyen herkesi bu etkinliklere beklediklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202