Bu Tuzağa Düşmeyin

Kış mevsiminin gelmesi ile kombi bakımlarının yaptırılmaya başladığını belirten uzmanlar vatandaşı bakım yaptırırlarken paralarından ve kombilerinden olmaması noktasında uyardılar.

GÜNDEM 25.11.2019, 14:55
Bu Tuzağa Düşmeyin

Yetkililer, bazı dolandırıcıların vatandaşları arayarak kendilerini “yetkili kombi bakım servisi” diye tanıttıklarını ya da internete böyle ilan verdiklerini, bu kişilerin yedek parçaları pahalı bir şekilde sattıklarını ve yüksek bakım ücretleri aldıklarını ifade ettiler.

Bu kişilerin bazen sağlam kombiyi bozuk gibi göstererek yeni ürün satmaya çalıştıklarını da ifade eden yetkililer, sıcak bir kış geçirmek için bakım yaptıracak vatandaşların dolandırılmamaları ile alakalı dikkatli olmalarını istediler.

Dolandırıcıların bilhassa arama motorları ve sosyal medyaya reklam verdiğini ifade eden yetkililer bu kişiler bazen kombinin orijinal parçasını çıkartarak eski ve kullanılmış parçalar taktıklarını, vatandaşların, kombi bakımları sırasında değişen parçalar varsa o parçayı kesinlikle teslim alması gerektiğini, kombi bakımından sonra yapılmakta olan işlemlerin yazılı olduğu servis bakım formunun da istenmesi gerektiğini ifade ettiler.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202