Foca’da Cumhuriyet Coşkusu

Foça Belediyesince organize edilen ve vatandaşlar tarafından yoğun bir katılıma sahne olan 9 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında, büyük coşku ve mutluluk yaşandı.

BELEDİYE 30.10.2019, 09:30
Foca’da Cumhuriyet Coşkusu

Yeni Foça’da yapılan Fener Alayına katılımda bulunan vatandaşlar, Belediye Meydanında toplanarak Marşlar söyleyip Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadılar. 

Foça Demokrasi Meydanı’nda beğenilen sanatçı Okan Öz’ün güzel konserinden sonra yapılan Fener Alayına, çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Halk Oyunları Gösterileri ve Karşıyaka Kültür Sanat Derneği’nin dans gösterileriyle keyifli anlar yaşandı. Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı Jandarma Bandosu tarafından seslendirilen marşlar ve pop müzik eserleri, Cumhuriyet Bayramı sevincini de zirve noktasına ulaştırdı.

Halkın Cumhuriyet Bayramını kutlamak amacı ile sahneye çıkan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; Bugün en büyük bayram olduğunu, Cumhuriyetin 96. Yılının herkese kutlu olmasını, nice güzel günlerimiz olmasını, Cumhuriyete sahip çıkılması gerektiğini, Cumhuriyet’in Türkiye’ye de, İzmir’e de,  Foça’ya da çok yakıştığını, beraber yaşayabilmenin, beraber bölüşebilmenin ve var olabilmeyi hedeflemenin gerektiğini ifade etti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202