Başkan Sengel’e Sözlü ve Fiziki Saldırı

Efes Selçuk’un ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel saldırıya uğradı.

BELEDİYE 30.10.2019, 09:51
Başkan Sengel’e Sözlü ve Fiziki Saldırı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Şirince mahallesinde yapılan etkinliğe katılımda bulunan Efes Selçuk’un ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e, eski Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve yakınlarınca hem sözlü hem de fiziksel saldırı yapıldı. Saldırı ya sosyal medyadan peş peşe kınama mesajları geldi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Efes Selçuk halkı ile beraber ilçe merkezinin yanında Zafer ve 14 Mayıs mahallelerinde de meşaleler ile aydınlatıp çok güzel bir fener alayı yapan Efes Selçuk’un Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilçe merkezinde devam eden programdan sonra yanındaki heyetle beraber köylerde yapılmakta olan etkinliklere de katılım gösterdi.

Şirince Köyü’nde vatandaşlarca coşkulu bir şekilde karşılanmış olan Başkan Sengel ile beraber bir kadın belediye personeli de fiziksel saldırıya uğradı. Şirince köy meydanında vatandaşların davul zurna ile karşılandığı Başkan Sengel, çalışma arkadaşları, partililer ve vatandaşlar ile beraber halay çekerken; eski belediye başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve çevresinde buluna grup sözlü ve fiziki saldırı yaptı. Jandarma ekiplerince müdahale edilmiş olan olayda Hüseyin Vefa Ülgür ve çevresinde bulunan grup gözaltına alındı. Yaşananlara sert bir tepki gösteren Şirince halkı, eski Başkan Ülgür ve beraberinde bulunanlar gözaltına alınmadan evvel köyden gitmelerini istediler.

Yorumlar (0)
açık
banner202