Ege İlleri Günlerinde Ödemiş Rüzgarı

Ödemiş Belediyesi, Ankara ilinde Egem Platformu’nca yapılan 12. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri’ne katılarak stant açtı.

BELEDİYE 28.11.2019, 18:01
Ege İlleri Günlerinde Ödemiş Rüzgarı

İlçenin tanıtımı için ulusal ve uluslararası organizasyonlara katılmayı sürdüren Ödemiş Belediyesi, Ankara Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28 Kasım- 1 Aralık tarihleri arasında organize edilen 12. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri kapsamında stant açtı.Herkes için olan bu canlı sohbet odalarından farklı olan artık libidonuzu yükseltecek. Ödemiş Belediyesi’nin standı ilk günden ilgiyi üstünde topladı.

Ödemiş’in doğal ve tarihi değerlerini yansıtan görsellerle beraber Ödemiş’i yurt ve dünya gündemine taşımış olan Cumhuriyet Bayramı’ndaki 2003 kişiden meydana gelen unutulmaz zeybek gösterisi de görseller ve video sunumları ile ziyaretçilere gösterildi.

Ödemiş’in doğa ve tarih mirası olan mahallelerini tanıtmakta olan 5’er bin tane broşürün dağıtımının yapıldığı stanta yoğun bir ilgi vardı.

Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Kızıler, Ödemiş Belediyesi standını ziyaret etmiş olan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Muğla Milletvekili Suat Özcan’a gün anısına plaket sundu.

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202