CHP'li Ali Hıdır Uludağ'dan zehir zemberek açıklama!

Pazar günü gerçekleşen CHP Buca İlçe Örgütü seçimlerinde yarışı kaybeden Ali Hıdır Uludağ'dan zehir zemberek bir açıklama geldi.

GÜNDEM 30.12.2019, 21:47 31.12.2019, 04:09 Özgür Çakar / [email protected]
CHP'li Ali Hıdır Uludağ'dan zehir zemberek açıklama!


CHP Buca İlçe Başkanlığı seçiminde Hacer Taş 206 oy alarak rakibi 199 oy alan Ali Hıdır Uludağ'ı geride bırakarak ilçe başkanı seçilmişti.


Seçimi kaybeden Avukat Ali Hıdır Uludağ, bugün sosyal medya hesabı Facebook'ta yaptığı paylaşımda Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ı sert bir dille eleştirdi. Artık ile boşalmayı ne kadar istediğinize zevk dolu anla kendiniz karşılık verin.


Başkan Erhan Kılıç'ın avukat olmasına rağmen yaptığı davranışların hukuk dışı olduğunu ifade eden Uludaş paylaşımında şunları ifade etti:


29 Aralık 2019 tarihinde yapılan CHP Buca ilçe başkanlığı kongresinde; kendi Özgür İradesi ve vicdanı ile oy kullanan ve ayrıca listemize destek veren tüm Parti Üyelerimiz ve kongre Delegesi Yoldaşlarımı kutluyorum.

Listemiz adına Siz Vicdanlarında bize yer veren Yoldaşlarımıza Minnettarlığımızı da ayrıca belirtmek istiyorum.

Kongrede Medeni ilişkilere ve Parti disiplinine aykırı bir tutum ve tarzda Partimiz Üyelerine; bağırma, tehdit etme ve üyelerin üzerine yürüme cüretini gösteren, hukuk öğrenimi görmesine rağmen açık oy kullanan ve sonra Listemizi elinde sallayan Buca Belediye başkanını da şiddetle kınadığımı da belirmek isterim.

Bucamız ile fiili ve hukuki irtibatı olmayan ve ilçe Örgütümüzü kendi siyasal çıkarları için dizayn etme cüretini gösteren hukuksuz muktedirleri Bucalı Parti Üyelerimiz elbette bir kenara not edecektir.

Bilinmesini isterim ki hukuksuz yapılacak her işte, emekçilere yapılacak baskılarda, emeğin ve emekçinin hakkını korumak için, kendisini her şeyin üstünde görenlere karşı, dirençli durma hakkımızı da saklı tuttuğumu belirtiyorum.

Uludağ' paylaşımı kısa sürede birçok yorumu beraberinde getirdi.
 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202