Duyarlı Olalım Sahip Çıkalım

Ödemiş Belediye Başkanvekili Tülin Bozoğlu, Ödemiş Belediyesi’nin Zeytinlik Sebahattin Şenocak Ortaokulu’nda yaptığı bilgilendirme toplantısına katılımda bulundu.

BELEDİYE 08.10.2019, 15:47 08.10.2019, 15:51
Duyarlı Olalım Sahip Çıkalım

Bozoğlu, barınakta bulunan sevimli dostların sahiplendirilmesi ile alakalı Ödemişlilere çağrı yapıp, ‘Satın alma sahiplen’ şeklinde konuştu.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in Ankara’da katılmış olduğu bir  program sebebi ile katılamadı göreve vekalet eden Bozoğlu, “Hayvanları Koruma Günü” programları çerçevesinde yapılan bilgilendirme toplantısının konuğu oldu.

Toplantıda öğrencilerle konuşan Bozoğlu, hayvan sevgisinin ve hayvanları koruma bilincinin küçük yaşlarda kazanılmasının çok önemli olduğunu ifade etti.

Kendinin de Ödemiş Belediyesi Hayvan Barınağı’nda bir kedi alarak sahiplendiğini ve adının ‘Aşkım’ koyduğunu belirten Bozoğlu, çocukların sokaklarda yaşamakta olan hayvanlara sahip çıkmaları Betebet için geçen hafta ilkokullarda mama dağıttıklarını, Çocukların bu bilinç ile yetişmesini önemsediklerini, herkesi bu konu ile alakalı duyarlı olmaya davet ettiğini belirtti.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202