URFEST'e Suriye Operasyon'u Engeli

11-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Şanlıurfa Lezzetleri ve İsot Festivali (URFEST), Suriye Operasyonun başlama ihtimaline karşılık ertelendi.

KÜLTÜR-SANAT 08.10.2019, 16:05 08.10.2019, 16:15
URFEST'e Suriye Operasyon'u Engeli

Bu sene Şanlıurfa’da 3’üncüsü yapılması planlanan, Betpark İzmirde’de 9 Ekim’de tanıtımı yapılacak olan URFEST’in başka bir tarihe ertelendiği duyuruldu. Hazırlıklarına geçtiğimiz aydan başlanan festival için bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, “”Suriye Operasyonu Her An Başlayabilir” açıklamasını yapan Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleri ışığında her ihtimale karşı 11-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 3. Şanlıurfa Lezzetleri ve İsot Festivali'miz ileriki bir tarihe ertelenmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Şanlıurfa Büyük Şehir Belediyesi’nce yapılan bu açıklamanın üzerine İzmir’de faaliyet gösteren Şanlıurfa Federasyonu (ŞANFED), Basın ve Halkla İlişkiler’den sorumlu Başkan Yardımcısı Remzi Kasanoğlu, “Festivalin ertelenmesi üzerine 9 Ekim günü Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşmesi planlanan tanıtım gecesinin de ertelenmesine karar verdik” dedi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202