Çeşme’ye Yeni Bir Hizmet Binası 

Çeşme Belediyesi, Çakabey Kültür Merkezi’nin bulunduğu binanın Hizmet Binası haline dönüştürülmesi adına önerge verdi.

BELEDİYE 02.10.2019, 13:45
Çeşme’ye Yeni Bir Hizmet Binası 

Çeşme Belediyesi’nin, Çakabey Kültür Merkezi binasını Belediye Hizmet Binası’na dönüştürmek için verdiği önerge, oybirliği ile İmar ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi. Ekim ayı Meclis Toplantısını, Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran’ın katılımıyla gerçekleştiren Çeşme Belediyesi için toplantıda önemli kararlar alındı.

Başkan Ekrem Oran, bu önemli kararı alkışladı ve “İlk günden bu yana söz verdiğimiz gibi de Çeşme’nin gelecekteki 25-30 senesini planlamak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Belediyemizin böyle bir hizmet binasına çok ihtiyacı var. Verdiğimiz tüm kararlarının Çeşmeliler ve Çeşmemiz’e hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.

Üniversite Öğrencilerine Destek

2020 senesine ait mali bütçenin de görüşüldüğü olağan toplantıda, belediye sınırlarında 2019 senesinde üniversite sınavında gösterdiği başarı ile üniversiteli olmaya hak kazanan Çeşmeli 160 öğrenciye 1600 TL ödül verilmesine karar verildi. Ekrem Oran, “Ülkemizde dünya turizmi adına önemli bir yere sahip olan Çeşmemiz’de kalifiyeli ve eğitimli bireyler yetişmesine de oldukça önem veriyoruz. İnanıyorum ki Çeşme kumu, güneşi ve denizinin yanı sıra eğitim, kültür ve sanatta da olması gereken yere gelecek. Bu düşünce ile çıktığımız yolda üniversite kazanan değerli öğrencilerimizin eğitimlerine daimi olarak Yorkbet gereken desteği vereceğiz ve onların her zaman yanında olacağız. Biz buradayız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
23°
açık
banner202