Buca Belediyesi İzmir Fuarı'na Kadına Şiddet Temasıyla Katıldı

Belediyenin standında 2 bin 715 kadın cinayeti hakkında bir tablo da yer aldı. Başkan Kılıç, fuar açılışından sonra standı ziyaret ederek gerçekleştirilen organizasyon hakkında bilgi verdi.

BELEDİYE 07.09.2019, 15:45
Buca Belediyesi İzmir Fuarı'na Kadına Şiddet Temasıyla Katıldı

Buca Belediyesi, 88. defa açılan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda "Kadına Şiddete Son" temasıyla yerini aldı. Kadın cinayetleri ve şiddeti konusuna dikkat çekmek adına bu şekilde bir tema belirlediklerini ifade eden Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, konu hakkında kısa bir konuşma yaptı. Son on senede yüzde dört yüz oranında yükselişe geçen kadın cinayetlerine dair önemli bir tema ile ziyaretçilerini bekleyen Buca Belediyesi'nin standına yoğun ilgi var.

Belediyenin standında 2 Piabet bin 715 kadın cinayeti hakkında bir tablo da yer aldı. Başkan Kılıç, fuar açılışından sonra standı ziyaret ederek gerçekleştirilen organizasyon hakkında bilgi verdi. Başkan, son on sene boyunca kadına şiddetin son derece arttığını, buna bir dur demek adına da tablo hazırladıklarını, böylece farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti. Başkan Kılıç, kadınların çok değerli olduğunu ve artık cinayetlerin son bulması gerektiğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202