Bayraklı Belediyesi Smyrna Antik Kent Temasıyla Fuardaki Yerini Aldı

Geniş katılımla açılan İzmir Fuarı'na yüz elli metrekarelik standla katılan Bayraklı Belediyesi, amazon kadınlarını canlandırma gayesi ile sanatçıların eserlerini de sergiledi. Öte yandan belediye, çocuklar için de özel ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdi.

BELEDİYE 07.09.2019, 15:55
Bayraklı Belediyesi Smyrna Antik Kent Temasıyla Fuardaki Yerini Aldı

88. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda 3 numaralı holde stand açan Bayraklı Belediyesi, kendisine ana tema olarak Smyrna Antik Kenti'ni belirledi. Söz konusu tema kapsamında belediye standında çocuk aktiviteleri, heykel atölyesi, zeybek gösterileri gibi muhtelif organizasyonlar yer aldı. Geniş katılımla açılan İzmir Fuarı'na yüz elli metrekarelik standla katılan Bayraklı Belediyesi, amazon kadınlarını canlandırma gayesi ile sanatçıların eserlerini de sergiledi. Milanobet Öte yandan belediye, çocuklar için de özel ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdi.

Fuarın açılışına katılan CHP İzmir Milletvekili Erdan Kılıç, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da katıldı. Fuarı gezen yetkililer, vatandaşlara da özel hediyeler dağıttılar. Fuar sonuna kadar muhtelif etkinliklerin düzenleneceği stand, 13 Eylül Cuma günü ünlü gazeteci İsmail Saymaz'ı ağırlayacak.

Yorumlar (0)
10°
açık
banner202