Bornova’da Kadınlar Streslerini “Yoga”yla Atıyor

Bornova’nın 4 bir tarafında açtığı hobi ve beceri edindirme kurslarıyla bilhassa ev kadınlarının sosyal yaşamın içinde daha çok kalmasını hedefleyen Bornova Belediyesi, yaptığı spor kursları ile de fark yaratıyor.

BELEDİYE 04.11.2019, 12:12
Bornova’da Kadınlar Streslerini “Yoga”yla Atıyor

Bu kursların içinde biri de zihin, beden, nefesle yapılan bir çalışma olan Yoga. Bornova’da ikamet eden kadınlar, günlük hayatlarındaki yorgunluk ve stresi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen kurslarda, yoga yapıp atıyorlar.

Yoga kursları, Atatürk Mahallesi Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman Sosyal Tesisleri’nde, Çamdibi Kadın Danışma Merkezinde, Altındağ Atatürk Kültür Merkezinde ve Mevlana Toplum ve Bilim Merkezinde olmak üzre toplamda 4 farklı merkezde verilmekte. Ücretsiz bir şekilde verilen kurslarda uzman yoga eğitmenleri haftanın bir günü bir saat olarak kursları vermekte. Yoğun  bir talep gören kurslar, Nisan 2020’den sonra açık havada yapılacak.

Bornova Belediyesi, Spor Müdürlüğü’nün bünyesinde yine kadınlara yönelik pilates, aerobik ve step gibi kurslar da yapılmakta.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202