Başkan Eriş’ten Kampanyaya Destek

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, 2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde yapılan kampanyaya hijyenik maske takıp destek verdi.

BELEDİYE 04.11.2019, 12:40
Başkan Eriş’ten Kampanyaya Destek

Löseminin tedavisi esnasında moral desteğinin öneminden bahseden Başkan Eriş, Lösemili çocukların her daim yanında olduklarını ve onlar bizim gerçek kahramanlarımız olduğunu ifade etti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, 2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında ülke çapında yapılan “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım” farkındalık projesine hijyenik maske takıp desteklerini sundu.

Başkan Eriş, farkındalığı artırıp, çocukların yanında olduğumuzu hissettirip bir umut olabileceğimizi, her sene Türkiye’de konulan kanser teşhisinin yüzde 1,5’inin lösemiden oluştuğunu, bu konudaki duyarlılığı artırma ile beraber bu hastalık ile mücadele edenlerin de yanında olup onlara moral vermemiz gerektiğini, bu konuda LÖSEV’in mühim çalışmaları olduğunu, herkesin böyle yararlı çalışmaları desteklemesi gerektiğini, umudun hep beraber büyütülebileceğini, Lösemili çocukları gerçek kahramanlarımız olduğunu ve kendilerinin daima kahramanların yanında olduklarını ifade etti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202