Bornova Kitap Günlerinde Mutluluk Virüsü

Ünlü oyuncu, yazar ve kişisel gelişimci olan Hale Caneroğlu, ‘Mutluluk Virüsü, Dikkat Kitapla Bulaşır” isimli kitabına Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ için imza attı.

BELEDİYE 30.10.2019, 15:18 30.10.2019, 15:23
Bornova Kitap Günlerinde Mutluluk Virüsü

Hale Caneroğlu,  Mutlu liderlerin, mutlu takımları oluşturacağını ifade ederek Başkan İduğ’a kitabını armağan etti.

Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Günleri’ne katılmış olan Caneroğlu, karşılaştığı yoğun ilgiden ötürü memnuniyeti ifade etti. Hale Caneroğlu, Başkan İduğ’a davetinde dolayı teşekkürlerini sundu. Caneroğlu, kendisinin buraya mutluluk virüsü dağıtmak için geldiğini, mutlu liderlerin, mutlu takımlar yaratacağını ve kitabımı beğenilmesini umduğunu dile getirdi.

İlk defa yaptıkları Bornova Kitap Günleri’nin gelenekselleşeceğinin altını çizen Başkan Mustafa İduğ’sa toplumların kültür seviyeleriyle gelişmişliklerini ortaya koyduklarını amaçlarının insanlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu, bu nedenle bu etkinliği geleneksel hale sokmak istediklerini, kendileri ile beraber oldukları için teşekkür ettiklerini ifade etti.

Bornova Kitap Günleri İzmir halkı tarafından yoğun bir ilgi gördü. 40 yayın evinin katılımda bulunduğu Bornova Kitap Günleri 6 gün süresince 30 yazar iza günü yaparken 14 söyleşiyle beraber 5 müzik ve şiir dinletisi yapıldı.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202