Bergama Belediyesi Halkta Gelen İsteğe Kulak Verdi

Bergama Kültür Merkezi’ndeki (BerKM) kütüphane için yeni bir düzenleme yapıldı. Kütüphane haftada 7 günü hizmet verebilecek.

BELEDİYE 31.12.2019, 00:36 02.01.2020, 02:44
Bergama Belediyesi Halkta Gelen İsteğe Kulak Verdi

Pazar günleri açık olmadığından vatandaşlardan yoğun bir şikayet alan ve istek üzerine değişikliğe giden BerKM Kütüphanesi bu hafta itibariyle Pazar günleri de dahil olmak üzere hafta 7 gün saat 09.00 ile 18.00 arasında hizmetini sürdürecek.

Kütüphane Kapalı Olamaz

Göreve gelmiş oldukları ilk günden bu yana belediye faaliyetlerini eksiksiz bir şekilde yerine getiren ve bu konu farklı düzenlemeler yapan Bergama Belediyesi kütüphane konusunda da halktan gelen taleplere kulak tıkamadı.

Konu ile alakalı konuşan Başkan Hakan Koştu, gençlere büyük önem verdiklerini, bu amaç ile belediye bünyesinde bulunan gençleri sportif faaliyetlere yönlendirmek amacı ile Spor Müdürlüğü’nün kurulduğunu, Müdürlüğün sportif etkinlikleri artırma gayreti içinde olduğunu, Belediyenin Kültür Merkezi bünyesindeki kütüphanenin Pazar günleri kapalı olmasının kabul edilemez olduğunu, ders çalışmayı talep eden öğrencileri ve ailelerinden de bu konuda çok istek aldıklarını, kendilerinin de belediye olarak kütüphane çalışma saatlerinde düzenlemeye gittiklerini ve artık kütüphanenin h haftanın 7 günü açık olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202