Başkan Sorunları Yerinde İnceledi

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, yerinden yönetim ilkesi ile Buca sokaklarını arşınlamaya ve muhtarlıklarda yoğun mesailer geçirmeye devam ediyor.

BELEDİYE 08.10.2019, 11:57 08.10.2019, 12:13
Başkan Sorunları Yerinde İnceledi

Göreve başlamış olduğu 6 aylık süre zarfından vatandaşın öncelikli problemlerine kalıcı çözümler üretebilmek amacı ile yoğun bir çalışma başlatan Başkan Kılıç, icraatlar ile alakalı pek çok birim müdürleri ile Buca sokaklarındaydı.

Hemen hemen 2 hafta devam edecek saha çalışmaları çerçevesinde Buca ilçesinde hizmet sunan 47 mahalle muhtarı ziyaret edilip çalışmalar ve istekler yerinde değerlendirilecek.

Başkan Kılıç ekibiyle evvela Buca’nın dezavantajlı mahallerini gezdi. Muhtarlar ile yapılmış olan görüşmelerde mevcut çalışmaların değerlendirilmesinden sonra mahallenin problemleri birer birer  İncelendi. Muhtarlar tarafından hazırlanan dosyalar ile mahallenin sorunları aktarıldı. İstekler sıraya göre belirlenip müdürlerce hızla planlamaya alındı.

Muhtarlık ziyaretlerinden sonra mahalle, esnaf ve hemşehrilerinin sıkıntılarını dinleyen Kılıç, vatandaşların temiz ve düzenli bir çevrede yaşamak istediklerini ve bunun da en doğal hakları olduğunu, bunu yapabilmek için 6 aylık bir sürede belediyenin asli görevi olan etkinliklerinde tıkanıklıkların tespit edildiğini, tıkanmış olan ana damarların kalıcı bir biçimde Onbahis açılması için kıt kaynaklar ile en verimli çalışmayı yapabilmek amacı ile çalıştıklarını, bundan sonra Buca’da temizlik sorunun olmayacağını ifade etti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202