Başkan İduğ’dan Yeni Pazar Yeri Müjdesi

Bornova Belediyesi tarafından Çevre Yolu Bornova Viyadüğü’nün altında projelendirmiş olduğu yeni pazaryerinde sona gelindi.

BELEDİYE 14.11.2019, 10:44
Başkan İduğ’dan Yeni Pazar Yeri Müjdesi

İzmir Pazarcılar Derneği’ne ziyarette bulunan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Özkanlar Pazaryeri’nin 2 sene evvel kapatılması ile meydana gelen eksikliği de giderecek Bornova Yeni Pazaryeri’ni, 2019’un son Cumartesi günü olan 28 hileli apk indir Aralık’ta açmayı planladıklarını ifade etti.

Haftanın 4 günü kullanılacağını ifade edilen yeni Pazar yeri hakkında konuşan Başkan İduğ, pazarın salıları kadın üreticilere, Perşembeleri tekstilcilere ayrıldığını, cumartesileri ise klasik sebze ve meyve pazarının kurulacağını, pazar günlerindeyse 2. el otomobil pazarının açılacağını. Viyadük altının, ayın bir günüyse antika pazarı olarak hizmet vereceğini dile getirdi.

Başkan İduğ tarafından yapılan İzmir Pazarcılar Derneği ziyaretine Türk Kızılayı Bornova Şube Başkanı Cemil Kurkut da katılımda bulundu. Kurkut, açılış gününde kan bağış araçlarının da pazaryerinde olacağını, esnaf ve yakınlarından kan bağışı yapılacağını ifade etti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202