Esmersoy’dan Jet Açıklama

Son zamanlarda Instagram'da Demet Akalın'ı takipten çıkarması ile gündeme gelen Burcu Esmersoy, Tamer Karadağlı’yla görüntülenince açıklama gecikmedi.

MAGAZİN 14.11.2019, 11:09
Esmersoy’dan Jet Açıklama

Berk Suyabatmaz'dan geçtiğimiz günlerde boşanmış olan Burcu Esmersoy, Tamer Karadağlı’yla dinlenme tesislerinde kameralara takıldı. İkilinin gündeme bomba gibi düşen görüntülerinin ardından Burcu Esmersoy ortalık karışmadan hemen açıklamada bulundu.

Burcu Esmersoy'un katılmış olduğu bir magazin programında yaptığı açıklamada, yakalandılar gibi garip cümlelerin kurulduğunu, kendisinin köpek gibi çalıştığını, Tamer Karadağlı’yla aynı güne denk gelen setlerinin olduğunu, Afyon'a gitmelerinin gerektiğini, işleri biter bitmez İstanbul'a dönerken dinlenme tesisinde çekilmiş olan bir video olduğunu, lavabo ihtiyacını karşıladığını, belirtti ve Ben iş yapamayacak mıyım? dedi.

Bunun yanında Burcu Esmersoy, aşk iddialarına geçtiğimiz hafta set ekibi ile çekilmiş olan fotoğrafını bir defa daha sosyal medya sayfasından paylaşıp Tamer Karadağlı’yla baş başa olmadıklarının altını çizdi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202