Başkan İduğ Yusuf Tırpancı Sahası İçin Müjdeyi Verdi

Bornova Belediyesi tarafından, hafta sonları pek çok amatör maç yapılan Yusuf Tırpancı Sahası’nda tribünlerin tümün kapalı duruma getirilecek.

BELEDİYE 31.12.2019, 00:20 02.01.2020, 02:49
Başkan İduğ Yusuf Tırpancı Sahası İçin Müjdeyi Verdi

Protokol tribünün olduğu küçük bir kısmın kapalı olduğu sahada e seyircilerin tümüne kapalı tribünde maç izleme olanağı sağlanacak. Tribünlerin en kısa sürede kapatılacağını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Yusuf Tırpancı Sahası’nın bulunduğu yeri bir spor kompleksine çevireceklerini söyledi.

Başkan İduğ, ilçedeki mevcut tesisleri yenileyip, yeni tesislerin yapıldığını, Bölgesel Lig maçlarının da oynanmış olduğu sahaya ait tribünün tümünü, izleyicilerin daha kaliteli bir ortamda maç izlemeleri amacı ile kapalı hale getireceklerini, tribünlerin altının da yeni soyunma odaları için kullanacaklarını ifade etti.

3. Saha Müjdesi

Amatör kulüpler tarafından resmi maçlarda kullanacakları tesisleri fazlalaştırmayı amaçlayan Bornova Belediyesi, Yusuf Tırpancı Tesisleri’nde 2 olan sahaların sayısını 3’e çıkarmayı planladıklarını, Yaşar Üniversitesi’yle mevcut tesislerin arkasında kalmış olan 25 bin metrelik alana, çalışmaları süren imar planları bittikten sonra 3. sahanın yapılacağını, bu çalışmayla beraber 2 saha için kullanılmak üzere çift taraflı tribün de inşa edileceğini söyledi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202